Μαρία Κορινθίου: «Έχω σπουδάσει παρουσιάστρια στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω σπουδάσει παρουσιάστρια στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1, τον χρόνο που βγαίνει στον «αέρα» και εάν υιοθετεί πλέον τον τίτλο της παρουσιάστριας.

«Ο λόγος που δεν υιοθετώ τον τίτλο της παρουσιάστριας είναι ότι για μένα είναι ακόμη νωρίς. Ο τίτλος μου είναι ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι έχω σπουδάσει παρουσίαση. Το TV broadcasting performance που έχω κάνει στη Βοστώνη, έχω σπουδάσει δημοσιογραφία με παρουσίαση αλλά από τότε δεν με γέμιζε 100%, γι’ αυτό μπήκα και σε μια σχολή υποκριτικής και έτσι ερωτεύτηκα» αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα, η Μαρία σχολίασε και τη νέα φωτογραφία του Πρωινού και το γεγονός ότι σε αυτήν η ίδια προστέθηκε στο τέλος.

«Ούτε που την είδα τη φωτογραφία. Δεν τα κοιτάω εγώ αυτά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου ενώ άφησε και το υπονοούμενό της σημειώνοντας:

«Νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο λεπτά παραπάνω. Πίστεψέ με, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή γίνεται η παρουσία σου. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν».