Βίκυ Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο: «Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής, απέχω συνειδητά»

Βίκυ Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο: «Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής, απέχω συνειδητά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση, τον λόγο που θα επέστρεφε και στο πώς θα αντιδρούσε αν το «Πάμε Πακέτο» παρουσιαζόταν από μία άλλη παρουσιάστρια.

«Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι γιατί πραγματικά το ακούω ως παράπονο από τον κόσμο, το κοινό μου, τους τηλεθεατές. Αυτή τη στιγμή το έχω ανάγκη να απέχω, πολύ συνειδητά και χρειάζομαι να πάρω τις ανάσες μου. Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής. Δεν διεκπεραίωνα, έμπαινα μέσα στα θέματα. Κι αυτά δεν ήταν θέματα μυθοπλασίας, ήταν αληθινές, ανθρώπινες ιστορίες» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν το «Πάμε Πακέτο» παρουσίαζε μία άλλη κυρία της τηλεόρασης, απάντησε: «Αυτή η εκπομπή ήταν δικό μου δημιούργημα. Αν το έκανε κάποια άλλη παρουσιάστρια, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, αρκεί να έχει αποτέλεσμα. Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο».

Τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατέληξε: «Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, στην TV100. Όταν είπα το πρώτο δελτίο ειδήσεων, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί τότε ήταν παράνομο, παράτυπο».