Όσα είπε η Μαριλένα Ράδου για την απόφαση κατάψυξης ωαρίων, τη διαδικασία και το κόστος

Όσα είπε η Μαριλένα Ράδου για την απόφαση κατάψυξης ωαρίων, τη διαδικασία και το κόστος

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε η Μαριλένα Ράδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και για το «plan B» που έχει ενεργοποιήσει, με τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

«Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Αυτά τα πράγματα είναι να το βάλεις στόχο και τυχερά. Ενεργοποίησα το plan b. Έκανα κατάψυξη ωαρίων τον Μάιο, που μας πέρασε, για να έχω ένα back up, αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί και δεν έρθει φυσικά. Έλεγα ότι θέλω να κάνω τρία παιδιά από 7 χρονών, αλλά έτσι όπως είναι η ζωή. Είναι και δική μου ευθύνη, όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε για να το χρησιμοποιήσω, απλά θέλω να έχω την επιλογή.

Το κόστος είναι περίπου 2.000 – 2.500 κι είναι για δέκα χρόνια. Στα 2.500 ευρώ είναι και το πρώτο έτος της τράπεζας ωαρίων στο εκάστοτε μαιευτήριο που φυλάσσονται. Μετά είναι τον χρόνο μια ετήσια συνδρομή γύρω στα 150 ευρώ. Η διαδικασία διαρκεί 2 εβδομάδες. Παίρνεις από το φαρμακείο κάποιες ενέσεις που σου δίνει ο γιατρός και τις κάνεις μόνη σου. Είναι πολύ απλές, σαν στυλό και σε συγκεκριμένες ώρες για δύο εβδομάδες. Μετά αυξάνεται η δόση και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά.

Δεν κατάλαβα καμία παρενέργεια. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη 50 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που το έβαλα στόχο να πραγματοποιηθεί κάτι, που θα εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή» εξομολογήθηκε η Μαριλένα Ράδου.