Μαρία Μπακοδήμου: «Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου…»

Μαρία Μπακοδήμου: «Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου…»

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και τον πόλεμο στην Ουκρανία που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Μαρία Μπακοδήμου, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αυτή τη στιγμή βιώνουν αυτές τις φρικτές στιγμές.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι μανούλες με τα παιδάκια τους στον πόλεμο, ενώ τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου. Ντρέπομαι για την ασφάλεια και την άνεση της ζωής μου όσο μανάδες κάνουν ένα σκληρό αγώνα για τη ζωή. Τη δική τους και των παιδιών τους.

Οι μανάδες ασπίδες που ταξιδεύουν μόνες με τα μωρά τους για να τα προφυλάξουν ή αυτές που προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο πιο ασφαλή γίνεται στα καταφύγια . Ή ακόμα κι αυτές οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους στη μάχη . Μανάδες κι από τις δυο πλευρές . Αυτή η γιορτή της μητέρας για μένα κι ελπίζω για όλους είναι αφιερωμένη σε αυτές που σε ρόλο υπερήρωα αγωνίζονται για τη ζωή», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στην λεζάντα του post της.