Όσα είπε η Αννίτα Πάνια για την γνωριμία και ο χωρισμός από τον Νίκο Καρβέλα και την viral επιτυχία του γιου της

Όσα είπε η Αννίτα Πάνια για την γνωριμία και ο χωρισμός από τον Νίκο Καρβέλα και την viral επιτυχία του γιου της

Καλεσμένη εκπομπή «TET-A-TET» του Τάσου Τρύφωνος, βρέθηκε η Αννίτα Πάνια.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν με τον Νίκο Καρβέλα, τη λατρεία για το γιο της Ανδρέα και πώς ξύπνησε το μητρικό της ένστικτο.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα παντρευτώ ποτέ. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους. Ο Νίκος μεγαλώνει πολύ ωραία, είναι ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος, πάρα πολύ καλός. Ξηγιέται καλά.

Τι σημαίνει χωρίζω ρε φίλε; Όταν με έναν άνθρωπο έχεις αγάπη, συμβατότητα και έχεις και θαυμασμό για αυτό που είναι και εκείνος για σένα, σαν άνθρωποι γιατί να χωρίσεις τα τσανάκια σου; Γιατί να μην τον βλέπεις, γιατί να μην περνάς καλά μαζί του; Εννοείται ότι είναι και ο πατέρας του γιου μου, μας ενώνει αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο που μας ενώνει» εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου την έπεσε κανονικά. Ο Καρβέλας είναι πολύ στρέιτ αγόρι, αυτό που θέλει το πάει στα ίσια, δεν το κουράζει. Με πήρε και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Δεν ήμουν πολύ δεκτική, λέω εντάξει φίλε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ. Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο. Χωρίζεις όταν τελειώνει ο έρωτας, το πάθος» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Όσο για τον γιο της Ανδρέα και το viral τραγούδι του που προκάλεσε πανικό, είπε: «Ο γιος μου είναι 14 χρονών. Δεν με είχα φανταστεί να έχω μητρικό ένστικτο, βγήκε μετά μητρικό και φιλικό. Τον λατρεύω, δεν ξέρω να σου πω τίποτα άλλο. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Θέλαμε εμείς οι δύο να έχουμε κάνει ένα παιδί. Γενικότερα δεν είχα μητρικό φίλτρο, να βάλω ένα όριο ότι θα κάνω παιδί με κάποιον. Με τον Νίκο μου βγήκε, για αυτό και γουστάρω τον Αντρέα. Δεν είμαι καθόλου χαλαρή μητέρα, είμαι κανονικότατη!» εξομολογήθηκε για τον γιο της, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την Viral επιτυχία του Ανδρέα Καρβέλα.

«Παρά έγινε viral… Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα σε κάθε ηλικία και να είναι. Για αυτό βλέπεις και πολλές φορές δεν μιλάω για τον γιο μου γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει. Το παιδί έβγαλε ένα τραγούδι, το οποίο είχε ανεβάσει στο Youtube πριν γίνει γνωστό και τυχαία το πήρε κάποια σελίδα και έγινε το σουξέ της εποχής. Ο τύπος όταν το έγραψε ήταν ένα ανεπιτήδευτο πλασματάκι, το οποίο ήταν στην θάλασσα και μετά το έγραψε μόνος του.

Οι στίχοι τον εξέφραζαν. Και τα ανέβασε αυτά, μη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν και θα γίνει όλο αυτό το πράγμα! Αν ρωτήσεις τον ίδιον δεν ήθελε να γίνει αυτό. Πάντως η μελωδία ήταν ωραία. Ο Ανδρέας με το “Κολυμπάω” έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από τον Καρβέλα. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τη μουσική, θέλω να είναι ευτυχισμένος και ήρεμος».

«Μια χαρά νιώθω. Η έλευση ενός νέου ανθρώπου είναι μόνο για καλό. Χαίρομαι για τον Νίκο, ό,τι έρχεται από τον Νίκο και από τον Θεό όπως ένα παιδάκι, μόνο καλό μπορείς να σκεφτείς για αυτό» δήλωσε για το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα.