Λένα Παπαληγούρα για τον σύζυγό της: «Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

Λένα Παπαληγούρα για τον σύζυγό της: «Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου, παραχώρησε η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της Άκη Πάντο, τα παιδιά τους αλλά και στα στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν θα ήθελα να υιοθετήσουν και εκείνα.

«Οι γυναίκες είμαστε κάπως αδικημένες από τη φύση γιατί έχουμε αυτόν τον περιορισμό του χρόνου, οπότε μας πιάνει μια τρέλα να μη χάσουμε το τρένο του παιδιού και μπορεί να μπούμε σε σχέσεις που αλλιώς δε θα τις επιλέγαμε. Επίσης, είναι και οι άνθρωποι που αλλάζουν. Δε σημαίνει ότι είσαι ο ίδιος που ήσουν όταν γνώρισες τον άνθρωπό σου, ούτε ότι αναγκαστικά αλλάζεις μαζί του, μπορεί να αλλάξεις προς διαφορετικό δρόμο…» ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα.

Όσο για τη σχέση με τον σύζυγό της Άκη Πάντο και τη γνωριμία τους, η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε: «Είμαστε πέντε χρόνια παντρεμένοι και επτά μαζί. Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αλληλοκατανόηση, δε διατηρείται ούτε ο έρωτας. Νιώθω ότι τον θαυμάζω. Δε μου έχει φύγει ο θαυμασμός. Και επειδή είναι ένας άνθρωπος άξιος θαυμασμού, θεωρώ ότι δε θα μου φύγει και ποτέ. Γνωριστήκαμε εδώ, στο θέατρο Πορεία, όταν ήρθε με τον αδερφό του που είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Παππά, να δουν το έργο “Οι τρεις αδερφές”.»

Μάλιστα, η Λένα Παπαληγούρα μίλησε και για τα παιδιά της αναφέροντας πως χαίρεται όταν τα βλέπει να παίζουν παρέα, λέγοντας:

«Νιώθω πως επειδή είμαι μοναχοπαίδι, είχα από μικρή την ανάγκη να έχω φίλες και ίσως γι’ αυτό έκανα και δυο παιδιά. Ήθελα να έχουν παρέα. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν τα βλέπω να παίζουν μαζί. Νιώθω ότι κάναμε σωστή επιλογή. Νομίζω ότι στα παιδιά πρέπει να μιλάς ειλικρινά, να τους μαθαίνεις ότι όλοι κάνουν λάθη, δεν υπάρχει τέλειος. Το λέω γιατί εγώ έχω μια τελειομανία, προσπαθώ όλα πρέπει να τα κάνω σωστά. Μέσα μου αυτό με έχει ταλαιπωρήσει και θα ήθελα να είναι πιο ελεύθερα τα παιδιά μου, να βουτάνε και ας κάνουν λάθος».

«Ήμουν ένα κλειστό παιδί και είμαι γενικά. Μπορεί να μου αρέσει πολύ να είμαι με την παρέα αλλά τα πολύ δικά μου δεν τα ανοίγω πολύ. Ίσως ήταν ένας τρόπος μέσα από τα κείμενα και τους ρόλους να επικοινωνήσω πράγματα δικά μου, πιο κρυμμένα» αποκάλυψε η Λένα Παπαληγούρα για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.