Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά Αμβρόσιου για τις δηλώσεις για τα Τέμπη: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά Αμβρόσιου για τις δηλώσεις για τα Τέμπη: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξέσπασε κατά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο με αφορμή τις δηλώσεις του για τα Τέμπη.

«Μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας; Μήπως, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι’ αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;», δήλωσε ο Αμβρόσιος.

«Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θά έπρεπε να είστε ό μηχανοδηγός του τρένου.Ευτυχως όλοι εμείς πιστεύουμε σέ έναν άλλο θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε Από εμένα με αγάπη fuck you barstard.Υ.Γ. αν ό διάβολος είχε μορφή σίγουρα θά είχε την δική σας Περαστικά πανιβλακα.Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μαλακοδιαβολος σαν εσένα ψωφιμι.Αν ήταν στο χέρι σου θά με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.