Γιάννης Μπέζος για την κόρη του Ηρώ: «Μου πήρε χρόνο να μάθω να την ακούω, ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό»

Γιάννης Μπέζος για την κόρη του Ηρώ: «Μου πήρε χρόνο να μάθω να την ακούω, ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με την κόρη του Ηρώ Μπέζου, αλλά και τον χρόνο που τους πήρε μέχρι να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που είναι σήμερα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος παραδέχτηκε πως για πολλά χρόνια δεν άκουγε την κόρη του καθώς τον είχε απορροφήσει τόσο πολύ η δουλειά του που δεν της αφιέρωνε τον χρόνο που θα έπρεπε. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Μου πήρε χρόνο να ακούσω την κόρη μου. Βέβαια, όταν ήταν πιο μικρή δεν είχα μαζί της τόσο κοντινή σχέση όσο είχα με τη Ναταλία. Αργότερα όμως, βεβαίως και την άκουσα, μου πήρε χρόνο αλλά την άκουσα. Έχουν τίμημα αυτά τα πράγματα. Την άκουσα και την ακούω.

Ξεκίνησα να την ακούω μετά τα 18, όταν είχε φύγει από το σπίτι. Απολογήθηκα γι΄αυτό. Εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό. Λόγω χρόνου, δεν αφοσιώθηκα πολύ, με πήρε η δουλειά από κάτω. Κακώς. Η Ηρώ ήταν στον κόσμο τον δικό της. Ένα κορίτσι που πήγαινε στο Λύκειο. Φέρω ευθύνη γι’ αυτό. Βεβαίως, όταν αναγνωρίζεις το λάθος αυτό, ότι έχεις κάνει κάτι που σου ξέφυγε, παύει να σε φοβίζει και από εκεί και πέρα πορεύεσαι και εσύ και εκείνη ανάλογα.

Τώρα έχουμε μια σχέση που μπορώ και την ακούω. Την ακούω όχι μόνο σαν κόρη μου αλλά και σαν άνθρωπο γενικότερα. Το θέμα δεν είναι μόνο η κόρη και ο πατέρας αλλά τι λέμε σαν άνθρωποι και πόσο προχωράει ανεξαρτήτως εμού ή της μητέρας της. Έτσι φεύγει το παιδί από τη σύγκριση. Μόνος σου φεύγεις από τη σύγκριση… Δε σου κρύβω ότι με ενοχλεί πάρα πολύ στον χώρο μας να προβάλλουμε τα παιδιά μας.

Όταν βλέπω δε, τις κοιλιές φουσκωμένες και να φωτογραφίζονται, δε μπορώ, παθαίνω κάτι. Δε μου αρέσει καθόλου. Νομίζω είναι κακό για τα παιδιά που θα το βλέπουν μετά από χρόνια. Είναι δική μου εκτίμηση αυτό. Θεωρώ ότι είναι τόσο προσωπικό αυτό το πράγμα, τόσο δικό σου. Νομίζω έχεις την υποχρέωση να το κρατήσεις δικό σου. Είναι προσωπική μου εκτίμηση αυτό, δεν κατηγορώ κανέναν που το κάνει, απλώς εμένα δε μου αρέσει» είπε ο Γιάννης Μπέζος.