Κώστας Αποστολάκης: «Θεωρώ ότι είμαι ανάξιος πατέρας»

Κώστας Αποστολάκης: «Θεωρώ ότι είμαι ανάξιος πατέρας»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε καβαλήσει το καλάμι ενώ όπως είπε νιώθει να μην έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του.

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου. Το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν πολύ ορθολογιστής. Νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Είδα τι έκανα μόνος μου, είδα τι κατάφερα. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου. Καβάλησα το καλάμι. Πίστεψα ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα και κάτι έγινε» είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ενώ στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή του που είχε αρκετά χρήματα αλλά και άλλες που δεν είχε τίποτα.

Μάλιστα, όπως είπε ο Κώστας Αποστολάκης, αυτή την περίοδο θέλει να καταφέρει να ξεφύγει από τον υλισμό αποκαλύπτοντας πως στην περίοδο της πανδημίας έπεσαν αρκετές μάσκες.

«Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω πολλά πράγματα και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι αυτοί που λένε ότι δε θέλω να γίνω γονιός γιατί αγαπάω τα παιδιά ή αυτοί που κάνουν παιδί επειδή απλά το θέλουν που είναι και εγωιστικό. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε μια μαμά που είναι μια εξαίρετη μητέρα. Η κόρη μου έχει μια εξαίρετη μητέρα, την Ιουλία αλλά εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας και σε πολλά πράγματα θέλω επιδιόρθωση» είπε ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για την κόρη του.