Κωνσταντίνος Τζούμας: «Δεν ανακαλώ τίποτα, οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, όχι το χιούμορ μας»

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Δεν ανακαλώ τίποτα, οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, όχι το χιούμορ μας»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός.

Ενώ ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε ξανά μέσω skype στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή τις επίμαχες δηλώσεις του.

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά. Φεύγω», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζούμας φανερά ενοχλημένος με τον Γιώργο Λιάγκα να του ζητάει συγγνώμη.

«Κύριε Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τον Κωνσταντίνο Τζούμα με τον ίδιο να απαντά:

«Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».