Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Θανάση Αλευρά: «Αυτό ήταν φάουλ μου, ζητάω συγνώμη»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Θανάση Αλευρά: «Αυτό ήταν φάουλ μου, ζητάω συγνώμη»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για όσα είπε στο «Πρωινό» για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

«Πιστεύω ότι εν πολλοίς εκεί βασίστηκε η ΕΡΤ κι έβαλε σε δεύτερη μοίρα αν είναι παρουσιαστές και με τον τρόπο αυτό η ΕΡΤ τους εκμεταλλεύτηκε και τους εξέθεσε. Είπε ότι θα στείλω έναν γκέι και έναν μαύρο για να μοιάζω πολυπολιτισμικός», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Θα σου το πω ειλικρινά. Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά στεναχωρήθηκα και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» το λέμε κανονικά αλλά με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του».

«Αυτό ήταν το φάουλ μου και το μόνο πράγμα για το οποίο απολογούμαι. Ζητάω συγγνώμη ξεκάθαρα. Έχει συνδεθεί όμως με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστής του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια. Αρχικά ήταν οι όμορφες γυναίκες. Εκτοπίστηκαν από τους γκέι, αυτοί από τους τρανς και μετά οι τρανς από τους άφυλους», απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις στο πάνελ.