Άρης Καβατζίκης για Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά: «Ήταν από τις χείριστες μεταδόσεις που έχουν γίνει ποτέ»

Άρης Καβατζίκης για Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά: «Ήταν από τις χείριστες μεταδόσεις που έχουν γίνει ποτέ»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάση Αλευρά με τον σχολιασμό της φετινής Eurovision.

Ενώ και ο Άρης Καβατζίκης που είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με τους δυο καλλιτέχνες τις προηγούμενες ημέρες, ακούγοντας τις δηλώσεις του Ζερόμ Καλούτα κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δεν άντεξε και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Θέλω να πω κάτι, θα το πω πολύ ταπεινά, και όσο μπορώ αξιοπρεπώς. Κάποια στιγμή, είχα καλύψει τη Eurovision, όταν ήταν ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα. Είχαμε ένα τεράστιο πακέτο, εμείς που καλύπταμε για τα κανάλια, εγώ ήμουν για τον Alpha τότε, και διαβάζαμε όλη μέρα. Αν συγχωρήσουμε τα λεκτικά, γιατί κάποια στιγμή τα ελληνικά δολοφονήθηκαν, δε πειράζει, ας του το συγχωρήσουμε. Δε πειράζει, συγχωρούμε και ότι κάποιες στιγμές μιλούσαν πάνω στα τραγούδια.

Εγώ θεωρώ, και να μην παρεξηγηθώ, ότι όταν πάω σε μια χώρα, αυτό που μαθαίνω καταρχάς είναι τι γλώσσα μιλάνε, τι πολίτευμα έχουν, σε αυτή τη χώρα υπήρξε μια γυναίκα που είναι διάδοχος του θρόνου και μας καλωσόρισε στη χώρα της… Εμείς, όταν καλύπτουμε το γεγονός και βγαίνει να μιλήσει ο διάδοχος ή ο πρωθυπουργός, λέμε και κάτι στο κοινό γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να τον ξέρουν… και μετά τους βάζουν να κάνουν αυτό το αστείο του σουβλατζίδικου, ότι δε την κατάλαβα γιατί είχα καιρό να τη δω» είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Εδώ μιλάμε για έναν δημόσιο φορέα. Σας εκλιπαρούμε, φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Δε μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες. Λατρεύουμε τους καλλιτέχνες, εγώ προσωπικά τους λατρεύω. Δε γίνομαι αφοριστικός. Φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Ήταν από τις χείριστες μεταδόσεις που έχουν γίνει ποτέ», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης.