Ζερόμ Καλούτα για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με τον Θανάση Αλευρά στην Eurovisio: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα»

Ζερόμ-Καλούτα-250x250.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 68oς διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, με νικητή το Nemo από την Ελβετία που κατάφερε να πάρει την πρωτιά στη συνδυαστική ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Ενώ στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι και η Ελληνική αποστολή, μία μέρα μετά τον τελικό που διεξάχθηκε στο Malmö‎‎ της Σουηδίας.

Να πούμε πως η Ελληνική συμμετοχή κατέκτησε την 11η θέση με το κομμάτι “Zari”, συγκεντρώνοντας συνολικά 126 πόντους.

Μεταξύ άλλων στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Ζερόμ Καλούτα και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με τον Θανάση Αλευρά.

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα για του χρόνου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Διαβάσαμε πιο πολύ από ότι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι. Εμείς έχουμε άλλο τρόπο, ο άλλος τρόπος δεν είναι πάντα κακός στη ζωή.

Έχω έλλειψη ευφυίας, πρέπει να τα ακούω τρεις φορές. Όποιος το είπε αυτό πρέπει να πάω στο σπίτι να με κάνει πιο έξυπνο. Έχεις δει ποτέ την Έλενα Παπαρίζου από κοντά. Δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε. Μιλάμε – μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Τεχνικής φύσεως, δικά μας, είχα εγώ αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό. Εγώ ήμουν ο άρρωστος», δήλωσε ο Ζερόμ Καλούτα.