Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, είχαμε έντονη διαφωνία»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, είχαμε έντονη διαφωνία»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στην Eurovision αλλά και την παρεξήγηση με την Έλενα Πατρόκλου.

«Η Έλενα Πατρόκλου αντικαταστάθηκε από την Ελίνα Κωνσταντοπούλου στη Eurovision το 2005, γιατί είχαμε μία έντονη διαφωνία. Είμαστε σαν αδέλφια, την αγαπώ, τη λατρεύω, έφυγε γιατί το ήθελε η ίδια. Εγώ δεν πιέζω κανέναν, της λέω: άμα θες να φύγεις, φύγε. Ας μην το αναλύσουμε τώρα», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Ήθελε μεγαλύτερο ρόλο στην παρουσίαση του τραγουδιού αλλά δεν μπορούσε να της δοθεί. Δεν αποφάσιζα εγώ, είχα μία δισκογραφική από πίσω. Αυτοί δεν είναι καλοί οιωνοί. Εγώ ήμουν στη Λετονία όταν το έμαθα, με πήρε ο Τάσος Τρύφωνος και μου το είπε», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Όσο για την συμμετοχή του στη Eurovision το 2005, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε: «Δεν πας στον διαγωνισμό με παρόμοιο τραγούδι με τον Ρουβά, που είχε πάει την προηγούμενη χρονιά. Βγαίνει το τραγούδι, πηγαίνουμε πολύ καλά στα στοιχήματα, όπου και να το τραγουδούσα γινόταν χαμός, αρέσει μέχρι και σήμερα αλλά δεν πήρε καλή θέση… ε και; Λες να το ξανασκεφτώ και να πάω και το 2025;».