Khloé Kardashian: «Είμαι τρομοκρατημένη από το AI, δε μπορώ να διαχειριστώ κάτι επιπλέον»

Khloe-Kardashian.png

Μέσα από το νέο της podcast «Khloé In Wonder Land», η Khloé Kardashian περιέγραψε τον “τρόμο” που της προκαλεί η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και το πόσο άβολα την κάνει να νιώθει ένα βίντεο που δείχνει τον μπαμπά της, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είμαι τρομοκρατημένη από την Τεχνητή Νοημοσύνη» ανέφερε η Khloé και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος νομίζει πως είναι γλυκό, αλλά ακόμα και τα βίντεο με AI του μπαμπά μου που με φιλάει στο μέτωπο ή κάτι τέτοιο, με ανατριχιάζουν λίγο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ξέρω ότι οι άνθρωποι το κάνουν επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ όμορφο, αλλά είναι απλώς περίεργο. Δεν ξέρω γιατί. Με κάνει να νιώθω άβολα».

«Με την εξέλιξη της AI, βλέπω βίντεο με τις αδελφές μου και λέω “Περίμενε, το είπες όντως αυτό;”. Και όταν το αμφισβητώ, εννέα στις δέκα φορές δεν είναι αυτές. Είναι AI. Αυτό είναι τρομακτικό» και εξήγησε πως κάθε φορά που βλέπουν τέτοιου είδους υλικό να κυκλοφορεί στο ίντερνετ, επικοινωνούν με τους δημιουργούς και τους επισημαίνουν: «Αυτό δεν είναι αληθινό. Πρέπει να το κατεβάσετε», πρόσθεσε η Kardashian και συμπληρώνει:

«Είμαι τρομοκρατημένη από την AI γιατί ανήκω σε εκείνη τη μεταβατική γενιά του ίντερνετ. Το ίντερνετ ήταν ήδη αρκετά τρομακτικό για μένα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ κάτι επιπλέον. Ακόμα και το ChatGPT. Δεν σου μιλάω γιατί θα θυμάσαι όλα όσα λέω και άκουσα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου στο δικαστήριο. Δεν θέλω να μπλέξω με αυτό».

Επίσης η Khloé Kardashian μίλησε ακόμη και για το πώς διαχειρίζεται τα social media σε σχέση με τα παιδιά της, λέγοντας: «Η κόρη μου λέει “Θέλω να γυρίσω ένα TikTok”. Δεν ξέρουν τι είναι το TikTok γιατί δεν μιλάω ποτέ για το TikTok. Νομίζουν ότι σημαίνει ένα βίντεο με χορό, κι έτσι απλώς τραβάμε βίντεο όπου χορεύουν πάνω στα τραπέζια μου και διασκεδάζουν. Αλλά δεν ξέρουν για ήχους που είναι trend, εκτός αν τους δείξω κάτι. Ίσως δώσω κινητό στην κόρη μου όταν γίνει 12 ετών. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποκτήσει social media. Σημαίνει ότι θα πάρει τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν social media πριν τα 16 ή 17, αλλά ένα τηλέφωνο το συζητάμε για τα 12α γενέθλιά της».