Ο Σταμάτης Γονίδης απαντά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του και τη σχέση με τη Σοφία Βόσσου

Ο Σταμάτης Γονίδης απαντά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του και τη σχέση με τη Σοφία Βόσσου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης

Ο τραγουδιστής που εμφανίζεται μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις, μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

«Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι στο Ποσειδώνιο με τον Στέλιο Ρόκκο. Αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ’χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του ‘90 ήταν εντελώς διαφορετική, τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ κι αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε. Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα ‘τα κατάφερα’ ήταν ο ‘φωτογράφος’, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός, αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις. Πιστεύω υπάρχει ο Ιησούς Χρηστός κι αν δεν ήθελε ο Θεός, δε θα κάναμε τίποτα» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Όσο για την περιπέτεια της υγείας του και την τεχνητή νοημοσύνη, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ ‘επικίνδυνη’ γενικά. Μπορούν να πάρουν τη φωνή σου και να βάλουν ότι έχεις πει κάτι ενώ δεν το έχεις πει. Αυτό πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά από τον νόσμο. Πέρασα πρόσφατα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά».

Επίσης ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε και για την πρόσφατη αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου, που είπε πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, λέγοντας: «Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα σαν φίλοι πρώτα, έτσι είναι όπως τα ’πε».

«Όταν λέω σε κάποιον επανειλημμένα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκνευρίζομαι και μπορεί να παραφερθώ και να μιλήσω άσχημα. Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλυτέρα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια που της δίνεις τα ψάχνει. Πρέπει να τα έχει ακούσει για να τα πει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς και έχω 4 εγγόνια είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί» ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.