Κώστας Δόξας κατά της Μαρίας Δεληθανάση: «Έχω φάει τρελό ξύλο – Μπαινόβγαινα 14 μήνες σε ψυχιατρείο»
Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε ο Κώστας Δόξας μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων έδειξε το χτύπημα από στυλό στο μέτωπό του, τονίζοντας ότι έχει φάει πολύ ξύλο από τη Μαρία Δεληθανάση.
Ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνη βάζει τιμωρία την κόρη τους και κατόπιν του στέλνει τα βίντεο με τη μικρή να ουρλιάζει, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει κι άλλος άνδρας (μεταγενέστερη σχέση της πρώην συζύγου του) που έχει δεχτεί σωματική επίθεση από εκείνη.
«Συμπλοκή υπήρξε σαφώς, ήμουν αμυνόμενος. Όταν τρως ξύλο πρέπει να αμυνθείς. Ακόμα και τώρα φέρω τραύματα από τη συμπλοκή. Το κεφάλι μου έχει ουλή από στυλό, δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο, δεν έχω χτυπήσει κουνούπι. Με χειριζόταν αυτή η γυναίκα, μιλάμε για χειρισμό που ήταν ό,τι πιο άθλιο υπάρχει. Πέντε χρόνια περίμενα δικαίωση. Όχι σπίλωση, η βία που έχω υποστεί είναι τρομακτική, έχω φάει ξύλο και δεν τολμάω να το πω επειδή είμαι άντρας», περιέγραψε ο Κώστας Δόξας.
«Πήγα σε δημόσιο ψυχιατρείο γιατί στα δικόχαρτά τους έλεγαν ότι έχω διπολικό σύνδρομο και ναρκισσιστές τάσεις, διάφορα τέτοια. Πήγα στο Αιγινήτειο, ζήτησα να δω τον διευθυντή, τον περίμενα και του είπα “θέλω να δω αν είμαι τρελός”. Μου είπε “Και μόνο που με ρωτάς κάτι τέτοιο, δεν είσαι, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω αυτό το χαρτί, θα πρέπει να είσαι εδώ”», αποκάλυψε ο Κώστας Δόξας.
«Ήμουν 14 μήνες στο Αιγινίτειο πήγαινα κάθε δύο εβδομάδες, έχω κάνει ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα, μαγνητικές εγκεφάλου, αιματολογικές, ερωτηματολόγια 700 θέσεων, έχω δει κοινωνικούς λειτουργούς, νευρολόγους, έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις. Πήγαινα στα Επείγοντα, με εξέταζαν ψυχίατροι, στο τέλος τον ευχαρίστησα και πήρα το χαρτί. Πέρασα τη διαδικασία, δεν είμαι τρελός. Μου λέει και εκείνος “δεν είσαι τρελός, λυπημένος είσαι”. Με αυτό που περνάω και αυτό που περνάει το παιδί μου», περιέγραψε ο Κώστας Δόξας ενώ προς το τέλος της συνέντευξης ο ζήτησε: «Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Κάνω έκκληση αυτή τη στιγμή στην εισαγγελεία ανηλίκων Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή να κάνει κάτι. Έχουμε πάει και δεν κάνουν τίποτα. Να τα δουν και να τα κρίνουν. Μιλάω σαν πατέρας σε πατέρας, το παιδί μου ουρλιάζει “δεν μπορώ να αναπνεύσω” και μου το στέλνει σε βίντεο. Είναι περίεργο αυτό που ζω».













