Κατερίνα Καινούργιου σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ήρθε σε έντονη κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην έναρξη της εκπομπής ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ είπε πως είχε να βγει και στο Πρωινό και πως την ίδια στιγμή χτυπούσε το skype του από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ενώ η κουβέντα συνεχίστηκε και όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Σπύρο Μπιμπίλα να σχολιάσει μια δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος αντέδρασε και η Κατερίνα Καινούργιου εξερράγη.

«Με συγχωρείται, επειδή είπα πως θα μιλήσω πέντε λεπτά σε εσάς…» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα να αντιδρά έντονα.

«Αχ Σπύρο, θέλω να σου πω κάτι. Έχω αρχίσει και στενοχωριέμαι. Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες “κρίμα ήθελα να βγω στη Φαίη”. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις να νιώθω άσχημα. Όταν βγαίνεις στους άλλους κάνεις το ίδιο; Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις; Θέλεις να κλείσεις να βγεις απέναντι; Κλείστε τον Σπύρο να βγει απέναντι. Με το καλημέρα δε μπορώ, θέλω να βγω και απέναντι. Δηλαδή προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με έντονο ύφος.