Ιωάννα Μαλέσκου για στους επικριτές της: «Κι αν μιλάνε πίσω από την πλάτη σου…»

Ιωάννα Μαλέσκου για στους επικριτές της: «Κι αν μιλάνε πίσω από την πλάτη σου…»

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μάλιστα, μπορεί η παρουσιάστρια να αποφεύγει να αποκαλύψει οτιδήποτε για τον μέλλον της στην τηλεόραση, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούγονται για εκείνη.

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70… Τα φιλιά και την αγάπη μου», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο instastories και έγραψε: «Κι αν μιλάνε πίσω από την πλάτη σου, δείξε κατανόηση, γύρνα και χαμογέλασέ τους ακόμα πιο πλατιά. Το αξίζουν».