Η συγκινητική εξομολόγηση του Σαρμπέλ για τον θάνατο πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η συγκινητική εξομολόγηση του Σαρμπέλ για τον θάνατο πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Καλεσμένος στην εκπομπή “Status” και τον Νίκο Καμέα, βρέθηκε ο Σαρμπέλ.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του που τον έχει σημαδέψει αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Σαρμπέλ αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι είναι ο θάνατος του πατέρα του που όσο ζούσε και έβλεπε την επιτυχία του γιου του στη μουσική ένιωθε μεγάλη περηφάνεια.

«Σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Σε μένα ο πατέρας μου αφήνει μόνο ευχάριστα και ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για εκείνον γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε. Ως τραγουδιστής και μουσικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σαν Έλληνας να βρίσκεται στην Αθήνα και να γνωρίζει στον χώρο γνωστούς τραγουδιστές σαν τον Γιάννη Πάριο. Ήταν πάρα πολύ περήφανος για μένα. Όταν τον έχασα είπα πως για τον dad κάποια στιγμή θα γυρίσω να κάνω τραγούδια» είπε ο Σαρμπέλ και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως “ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας”. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο».

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος, ο Σαρμπέλ αποκάλυψε: «Είμαι και μοναχοπαίδι, δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω. Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος. Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό».