Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έχει στενοχωρήσει – Περιμένω να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη»

Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έχει στενοχωρήσει – Περιμένω να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη»

Μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει το δικό της παράπονο προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε πως τρία χρόνια τώρα ζητά από τον Γρηγόρη να της δώσει μια συνέντευξη και παρά το γεγονός πως εκείνη έχει βρεθεί δυο φορές στην εκπομπή του και της έχει εκφράσει και τη συμπάθειά του, αρνείται να της δώσει μια συνέντευξη.

«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε… Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα δε δίστασε να πει πως περιμένει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της ζητήσει συγγνώμη γιατί την έχει στεναχωρήσει με αυτή του τη στάση.

«Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη που δεν μου δίνει συνέντευξη τρία χρόνια. Πόσα βίντεο του έχουμε στείλει στη γιορτή του με χρόνια πολλά; Τέλος πάντων, τον αγαπάω και πάλι» είπε η Δανάη Μπάρκα.