Σταματίνα Τσιμτσιλή για την μεγαλύτερη κόρη της: «Πριν από 10 χρόνια έσπασαν τα νερά αιφνιδιαστικά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την μεγαλύτερη κόρη της: «Πριν από 10 χρόνια έσπασαν τα νερά αιφνιδιαστικά»

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 1η Μαΐου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς πριν από 10 χρόνια έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που σαν σήμερα γέννησε την μεγαλύτερη κόρη της, Νάγια, θέλησε να της ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, μιας και το κοριτσάκι δεν είχε σχολείο και την παρακολουθούσε από το σπίτι.

«Με βλέπει h κορούλα μου τώρα. Πριν κοιμόταν όταν της έκανα την πρώτη αφιέρωση, γιατί δεν έχει σχολείο. Η Νάγια μου, το κοριτσάκι μου το πρώτο, γίνεται σήμερα 10 ετών παιδιά. Πριν από 10 χρόνια, Μεγάλη Τετάρτη ήταν τότε, έσπασαν τα νερά εντελώς αιφνιδιαστικά και ήρθε το κοριτσάκι μας, που βιαζόταν να μας γνωρίσει κι εμείς φυσικά να γνωρίσουμε εκείνο.

Έτσι γενικά βιάζεται! Είναι δυναμική, βιαζόταν μετά να περπατήσει, να μεγαλώσει, είναι ένα πλάσμα που λατρεύω όπως και όλα μου τα παιδάκια, γιατί θέλω να της κάνω μια γλυκιά αφιέρωση γιατί πάντα στα γενέθλια της δεν έχει σχολείο και δεν μπορεί να είναι με τους συμμαθητές της, να πάει τα γλυκάκια της.

Οπότε σου έρχεται το στεφανάκι μετά Νάγια! Σ’ αγαπώ πολύ! Και στον Γιάννη και στην Μαίρη, μην έχω ζήλιες μετά. Φιλάκια αγάπες», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.