Η συγκινητική αντίδραση της μαμάς της Michelle Yeoh τη στιγμή που μαθαίνει ότι κέρδισε το Oscar (Βίντεο)

Η συγκινητική αντίδραση της μαμάς της Michelle Yeoh τη στιγμή που μαθαίνει ότι κέρδισε το Oscar (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscar το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Los Angeles.

Μάλιστα, παρουσιαστής της βραδιάς ήταν για 3η φορά ο Jimmy Kimmel που είχε ήδη παρουσιάσει την εκδήλωση το 2017 και το 2018.

Ωστόσο, μια από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς ήταν η Michelle Yeoh που κατάφερε να γράψει τη δική της ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ασιάτισσα γυναίκα που κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο.

Να πούμε πως η 60χρονη ηθοποιός βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία ταινία «Everything Everywhere All at Once».

Ενώ στην ομιλία που έδωσε η Michelle Yeoh μετά τη βράβευσή της, δεν παρέλειψε να αφιερώσει το αγαλματίδιο στη μητέρα της, αλλά και σε όλες τις μητέρες του κόσμου.

Η τελετή των Oscar προβλήθηκε στη Μαλαισία Δευτέρα πρωί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους αγαπημένους της Yeoh να μαζευτούν για να γιορτάσουν την κορυφαία στιγμή της έως τώρα καριέρας της.

Έτσι η μαμά της στην ανακοίνωση του ονόματος της κόρης της ως η νικήτρια, έβαλε τα κλάματα από χαρά.

«Πρέπει να αφιερώσω αυτό το βραβείο στη μαμά μου και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου, γιατί είναι οι αληθινοί υπερήρωες και, χωρίς αυτές, κανένας μας δεν θα ήταν εδώ απόψε. Είναι 84 ετών και θα της το πάω στο σπίτι. Με βλέπει αυτή τη στιγμή από τη Μαλαισία, τη Κουάλα Λουμπούρ, με φίλους και συγγενείς. Σας αγαπάω, έρχομαι εκεί», είπε η Michelle Yeoh όταν ανέβηκε στο πόντιουμ.