Ο Dwayne Johnson μιλάει για την έξοδο του Henry Cavill από το σύμπαν της DC

Ο Dwayne Johnson μιλάει για την έξοδο του Henry Cavill από το σύμπαν της DC

Στην κάμερα του Variety μίλησε ο Dwayne Johnson, με αφορμή την παρουσία του στα βραβεία Oscar.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «πάγωμα» των σχεδίων για μία ταινία crossover «Black Adam»-«Superman», ενώ σχολίασε και την απόφαση της DC Universe να διώξει τον Henry Cavill από το ρόλο του Superman.

«Το μόνο που μπορούσα να κάνω, και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε όταν γυρίζαμε το “Black Adam”, ήταν να βάλουμε τα δυνατά μας και να πλαισιωθούμε με τους καλύτερους, ώστε να παραδώσουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε» είπε ο Dwayne Johnson.

«Είναι σχεδόν όπως όταν έχεις μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου και ο αρχηγός σου κερδίζει πρωταθλήματα και ο προπονητής σου κερδίζει πρωταθλήματα και μετά έρχεται ένας νέος ιδιοκτήτης και λέει: “Όχι αυτόν τον προπονητή, όχι αυτόν τον αρχηγό. Θα προχωρήσω με νέους”» πρόσθεσε ο Johnson για την απόφαση των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν που ηγούνται πλέον των DC Studios και αναδιαμορφώνουν το σύμπαν της DC.

Να πούμε πως οι δυο τους ανέλαβαν καθήκοντα λίγες ημέρες αφού είχε βγει στους κινηματογράφους το «Black Adam», το οποίο προανήγγειλε την επαναφορά του Henry Cavill στον ρόλο του Superman και υπόσχονταν μία σειρά ταινιών με τους δύο ήρωες.

Ωστόσο εισπρακτικά το «Black Adam» δεν τα πήγε καλά με αποτέλεσμα να «παγώσουν» τα σχέδια του Dwayne Johnson.

«Μετά από 15 χρόνια ακατάπαυστης σκληρής δουλειάς για να κάνω επιτέλους το “Black Adam”, είμαι πολύ περήφανος για την ταινία που παραδώσαμε στο κοινό», είπε ο Dwayne Johnson

Ενώ μετά το Σαββατοκύριακο έναρξης του «Black Adam», ο Cavill είχε ανακοινώσει την επιστροφή του ως Superman.

Παρόλα αυτά, δύο μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο Henry Cavill δεν θα είναι ο Superman στο νέο σύμπαν της DC, καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα μίας νέας ταινίας σε νεότερη ηλικία. Αυτή η ταινία, «Superman: Legacy», έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025.