Ο John Cena εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή των Oscar και έδωσε βραβείο στο “Poor Things” (Βίντεο)

Ο John Cena εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή των Oscar και έδωσε βραβείο στο "Poor Things" (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, η 96η τελετή απονομής των βραβείων Oscar στο Dolby Theatre του Los Angeles, με οικοδεσπότη για 4η φορά τον Jimmy Kimmel.

Ενώ ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν όταν ο John Cena ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο για τα Καλύτερα Κοστούμια.

Συγκεκριμένα ο star του WWE και ηθοποιός εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή, θέλοντας να δείξει  με την κίνηση αυτή το πόσο σημαντικά είναι τα κοστούμια, αλλά και να κάνει μία σύνδεση με τα Oscar πριν από 50 χρόνια.

Να πούμε πως η κίνηση αυτή ήταν μια αναφορά στον ακτιβιστή και φωτογράφο Robert Opel, ο οποίος το 1974 έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας την 46η τελετή απονομής των Oscar την ώρα που ο David Niven προσφωνούσε την Elizabeth Taylor.

Αρχικά ο John Cena εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, κάνοντας χιούμορ με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel.Ενώ στη συνέχεια πήγε προς το μικρόφωνο καλύπτοντας το επίμαχο σημείο του με την κάρτα των υποψηφιοτήτων.

Ωστόσο, αφότου έπαιξε το βίντεο με τις υποψηφιότητες, ο νικητής ήταν το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ όσον αφορά τον Cena έγινε μια αλλαγή της εμφάνισης του, από τους ενδυματολόγους της παραγωγής.