Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Όταν χάσεις αυτό το στήριγμα αλλάζεις. Και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πρέπει να στηρίξω εγώ. Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια και ξαφνικά χάνεις την παιδικότητα, την αθωότητα. Δηλαδή εγώ πριν τη μαμά μου δεν φοβόμουν τίποτα, τα ταξίδια, τις μηχανές, τα αυτοκίνητα, αν και τότε τα φοβόμουν, αλλά θα έμπαινα στο πούλμαν. Τώρα να μου πεις να πάμε στην Λατινική Αμερική και να μπούμε σε πούλμαν, θα σου πω ούτε καν», συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις αλλαγές στη ζωή της.

«Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι γίνεται χάρε, θα πάρεις τίποτα; Μην πάρεις άνθρωπο. Είχε έρθει, τον βλέπαμε. Με βοήθησε πάρα πολύ ο συζυγός μου Βασίλης, όχι δεν πίστευα ότι σε όλα αυτά καθόταν δίπλα μου πάντα. Ακόμα και τώρα το συζητάμε πολλές φορές… τι έχουμε ζήσει μαζί; Σαν ζευγάρι ζήσαμε αυτό του θρήνου της οικογένειάς μου. Μετά με το που έμεινα έγκυος ζήσαμε όλη την πρώτη οικονομική καταστροφή και την ζήσαμε παράλληλα, καλλιτέχνες και οι δύο», συνέχισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε άλλο σημείο της συνέντευξης.