Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για τη συνεπιμέλεια του παιδιού με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για τη συνεπιμέλεια του παιδιού με τον Ιωάννη Παπαζήση

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την συνεπιμέλεια του παιδιού της μετά τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο «Χώρισα εχθές» και με εκφράζει απόλυτα. Είναι ένα τραγούδι απενοχοποιητικό σε σχέση με τον χωρισμό. Η ζωή συνεχίζεται, πάει παρακάτω. Όλο αυτό είναι ένα μήνυμα στην αντίθετη πλευρά, στην μαυρίλα του χωρισμού, ειδικά όταν υπάρχει και μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντικό πράγμα», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Όσον αφορά στην αντίδραση του γιου τους, μετά τον χωρισμό του, η Βανέσα Αδαμοπούλου αποκάλυψε: «Ο Ιάσονας το πήρε μια χαρά αφού και οι γονείς του είναι μια χαρά. Είμαι υπέρ της συνεπιμέλειας, είναι όλα υπό συνεννόηση με τον Ιωάννη. Διαζύγιο δεν υπήρχε γιατί δεν υπήρχε γάμος, είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια, οποία συνεννόηση γίνεται, είναι μεταξύ μας. Θέλω ο πατέρας του παιδιού να έχει τα ίδια δικαιώματα με την μητέρα».

Κλείνοντας η Βανέσα Αδαμοπούλου τόνισε: «Η στεναχώρια και κάποια σκοτάδια που έχω περάσει, με οδήγησαν στο φως. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντεπεξέλθω αλλιώς. Αντιμετωπίζω την ζωή και τους ανθρώπους δίπλα μου σαν θαύμα».