Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κι εγώ κατάψυξη ωαρίων. Έχω σκεφτεί και την υιοθεσία»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κι εγώ κατάψυξη ωαρίων. Έχω σκεφτεί και την υιοθεσία»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τον γάμο της και τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις» είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

Όσο για το γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο, η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός».

Ακόμη, η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Ναι, το έχουμε σκεφτεί».