Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνεργασία του με Νατάσα Θεοδωρίδου στο νέο της βίντεο κλιπ της

Γιώργος-Λιάγκας-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, στο νέο βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι «Ο Χάρτης», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Μαϊου, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συμμετοχής του στο βίντεο κλιπ, ενώ αποκάλυψε πως την Δευτέρα 8 Μαϊου η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν κι εξελίσσονται και διαμορφώνονται κι είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο. Την έβλεπα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στη φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο “Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα”, της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη κι εδώ, δεν έδινε τίποτα σε εμάς, με τίποτα.

Μετά, είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε κι ωραίες επιλογές έκανε. Και σε εμένα πάλι τίποτα. Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βίντεο κλιπ. Τη Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.