Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο “Καλό Μεσημεράκι” που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά και η υπόσχεση που της έδωσε

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο "Καλό Μεσημεράκι" που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά και η υπόσχεση που της έδωσε

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στον αέρα του ΣΚΑΙ, το «Καλό Μεσημεράκι» ρίχνει το μεσημέρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Ενώ η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναμένεται να είναι ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι που θα τα έχει όλα, με σκοπό να κλείσει όμορφα ένας κύκλος, έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε: με γέλιο, χαρά, τραγούδια, θετική διάθεση, πολλές εκπλήξεις και καλή τηλεόραση!

Μάλιστα, μια από αυτές ήταν η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μέσω ζωντανής σύνδεσης, η οποία άφησε άφωνο τον παρουσιαστή.

«Είμαι σίγουρη ότι με έχεις κακολογήσει και έχεις πει “καλά, τόσα χρόνια κάνω εκπομπή και αυτή η γυναίκα που περίμενα να είναι εδώ , δεν είναι”. Το έχεις κάνει πες την αλήθεια!», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Το έχω κάνει, δεν μπορώ και να κρυφτώ. Αρχικά τώρα είμαι σε σοκ. Θα τα πούμε τη Δευτέρα, θα σε πάρω τηλέφωνο».

«Υπήρχε περίπτωση σήμερα να μην είμαι κοντά σου; Τι φαντάζεσαι; Έχω υπάρξει κοντά σου σε περιόδους που μπορεί άλλους να τους περίμενες να έρθουν στην εκπομπή σου. Εγώ αποδείξει ότι και σε αγαπώ και είμαι δίπλα σου τις στιγμές που έχουν ίσως πιο πολύ αξία να είμαι. Η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί, στις δύσκολες στιγμές μου και τις πιο εύκολες στιγμές μου ήταν μοναδικό. Η θετική σου ενέργεια πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες στιγμές και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια πως θα είναι ο πρώτος της καλεσμένος στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Θα βάλω τα κλάματα και είμαι σε πολύ ευσυγκίνητη περίοδο γενικά».