Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν “άρρωστος” μαζί της»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν “άρρωστος” μαζί της»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αποκάλυψε πως είχε μεγάλο έρωτα με την Εβελίνα Παπούλια.

«Παλιά, δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό. Γι’ αυτό, δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον, βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του, λέγοντας: «Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω και τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό κι οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μία φορά, ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι. Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι».

Επίσης ο μίλησε και για τον έρωτα που είχε με την Εβελίνα Παπούλια, αναφέροντας: «Πλατωνικά, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της, όταν παίζαμε σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

https://www.youtube.com/watch?v=NUUrufzCNmE