Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” και έλυσε τις διαφορές του με τον Νίκο Μουτσινά

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στον αέρα του ΣΚΑΙ, το «Καλό Μεσημεράκι» ρίχνει το μεσημέρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου.
Ενώ η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναμένεται να είναι ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι που θα τα έχει όλα, με σκοπό να κλείσει όμορφα ένας κύκλος, έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε: με γέλιο, χαρά, τραγούδια, θετική διάθεση και καλή τηλεόραση!
Μάλιστα, εκεί που ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετούσε την Κατερίνα Καραβάτου από το πλατό εμφανίστηκε ένας άνδρας με μία μάσκα, εμπνευσμένη από την εκπομπή «Προδότες» του ANT1, που παραξένεψε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.
Κάτω από την στολή κρυβόταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος θέλησε να λύσει τις διαφορές του με τον Νίκο Μουτσινά.
«Γρηγόρη θέλω να έχεις στο μυαλό σου όταν λες σε κάποιον θέλω να με πάρεις τηλέφωνο….» είπε ο Νίκος Μουστινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον διέκοψε και του απάντησε:
«Ήταν δύσκολο να έρθω, με παίρνει η Αγγελική ο Στέλιος μου λένε έλα 10 φορές μιλήσαμε…. Λέω άκου να δεις επειδή ο εγωισμός είναι ο έξω από δω και ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν μην το κάνεις λέω θα έρθω…. Στεναχωριέμαι που τελειώνει το “Καλό Μεσημεράκι” δεν αντέχω να μην υπάρχουν μουσικές εκπομπές, κάνε ότι θέλεις αλλά σε παρακαλώ γύρνα γρήγορα. Μην κάνεις το λάθος απλά να βρεθείς απέναντί μου».