Οι on air ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της Λάουρα και η έκπληξη στον Ουγγαρέζο

Οι on air ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της Λάουρα και η έκπληξη στον Ουγγαρέζο

Ιδιαίτερη ημέρα είναι 9η Φεβρουαρίου για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς έχει τα γενέθλιά της η μεγάλη της κόρη, Λάουρα αλλά και ο καλός της συνεργάτης και φίλος Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της θέλησε να ευχηθεί στα δύο αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα.

«Σήμερα θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε ένα συνεργάτη. Αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε δεν θα ξεχάσω πότε τα γενέθλιά σου γιατί με εσένα έχει και το παιδί μου θα μου πεις πιο από όλα; ένα από τα τέσσερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ λίγο αργότερα έφεραν στον Δημήτρη Ουγαρέζο μία τούρτα έκπληξη.

«Δεν σας λέω ψέματα, αλλά με συγκινεί η τάρτα φράουλας. Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Με τρελάνατε. Κι όταν κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας. Μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω και λέω ότι θέλω να πάω, να σας δω ξεχωριστά, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ Ελένη γι’ αυτά τα τρία χρόνια», είπε ο Δημήτρης Ουγαρέζος από την πλευρά του.

«Παιδί μου, παιδί μου εκεί που είσαι μακριά, στα ξένα το μυαλό μου είναι σε εσένα, πουθενά αλλά… σε εσένα καλό μου παιδί, σου εύχομαι Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου, παραμιλά η Ελένη» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

https://youtu.be/ZDTtWBNx0Lc