Η Ελένη Τσολάκη μπήκε στην κουζίνα λίγο πριν το μαιευτήριο και έφτιαξε μπακαλιάρο (Φωτογραφία)

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρώτο της παιδάκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Ελένη Τσολάκη που έχει ήδη μπει στον μήνα της και είναι θέμα ημερών να μπει και στο μαιευτήριο.
Ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε με αφορμή την 25η Μαρτίου, να φτιάξει τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά προκειμένου να τιμήσει την ημέρα.
Μάλιστα, η Ελένη δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία από την κουζίνα της όπου κρατά τον μπακαλιάρο και στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:
«Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!
Να είμαστε καλά με υγεία,με περηφάνεια με σεβασμό κ τιμή στην ημέρα!!Να θυμόμαστε κ να πολεμάμε για τα ιδανικά μας. Υγ.Θα βάλω κ εγώ ένα χεράκι σήμερα».