Η Ελένη Τσολάκη μπήκε στην κουζίνα λίγο πριν το μαιευτήριο και έφτιαξε μπακαλιάρο (Φωτογραφία)

Ελένη-Τσολάκη.png

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρώτο της παιδάκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Ελένη Τσολάκη που έχει ήδη μπει στον μήνα της και είναι θέμα ημερών να μπει και στο μαιευτήριο.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε με αφορμή την 25η Μαρτίου, να φτιάξει τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά προκειμένου να τιμήσει την ημέρα.

Μάλιστα, η Ελένη δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία από την κουζίνα της όπου κρατά τον μπακαλιάρο και στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:

«Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!

Να είμαστε καλά με υγεία,με περηφάνεια με σεβασμό κ τιμή στην ημέρα!!Να θυμόμαστε κ να πολεμάμε για τα ιδανικά μας. Υγ.Θα βάλω κ εγώ ένα χεράκι σήμερα».

tsolaki.png