Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Δεν μπορούσα να δεχτώ το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου, είχα άρνηση»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Δεν μπορούσα να δεχτώ το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου, είχα άρνηση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του και πως η παράσταση «Humans» που πρωταγωνιστεί ήταν σαν μια δεύτερη ευκαιρία για εκείνον.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν, δεν τα ακούω. Το ίδιο κάνω και με τους ανθρώπους που είναι τοξικοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε δω! Ήρθε αυτό γιατί στόχος μου είναι η εσωτερική μου γαλήνη, η ευτυχία. Το να έχω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου δεν μου δημιουργεί μια ησυχία. Αποφασίζω ότι εσύ δεν υπάρχεις, είσαι αόρατος.

Είμαι ευγενής οπότε αν μου μιλήσεις, θα σου μιλήσω αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχεις. Είμαι πολύ υπομονετικός μέχρι που να φτάσω σε ένα σημείο και να κάνω την έκρηξη. Μετά από πολλή υπομονή και όταν πιέζεσαι. Ήμουν τυχερός στον χώρο μου, το επέλεξα να κάνω συνεργασίες που δεν είχα ανταγωνισμό», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Για το Humans ακούμε πολύ ωραία πράγματα. Είναι μια παράσταση που αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι ωραίος ο θίασος, εξαιρετικός. Είναι ένα έργο που λατρεύουμε. Αυτό που ακούμε σαν “αρνητικό” είναι οι Δίδυμοι Πύργοι και τα λοιπά. Και λες “δες τα προβλήματα της οικογένειας που έχουν να κάνουν με σένα και όχι με τον Αμερικάνο”. Επειδή η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο, όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό. Δεν ήμουν όπως θα έπρεπε να είμαι με τη μητέρα μου, δεν μπορούσα να το δεχτώ, είχα μια άρνηση. Όταν σε ρωτάει ένας άνθρωπος τα ίδια δεν μπορείς να το δεχτείς, θυμώνεις. Το θέμα είναι ότι αγχώνεις τον άλλον», πρόσθεσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Είναι τα πράγματα που δεν τα ξέρεις και βγάζεις το δικό σου πρόβλημα. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν αντέχεις κάποια πράγματα. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, αυτό δεν το ξέρω. Εγώ, όμως, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, είναι εφιάλτης μου. Έκανα λάθη και είναι μια ευκαιρία εδώ να είμαι ένας γιος πολύ καλύτερος με μεγαλύτερη ανοχή από ότι ήμουν. Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία που το ζω αυτό μέσα από την παράσταση. Την τύχη την φτιάχνουμε και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να είμαι. Ήταν ένας λόγος που με συγκίνησε πολύ!», συμπλήρωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.