Όσα είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη για την αποχώρηση της από τον “Σασμό”, τη βεντέτα της οικογένειάς της και το “ναι” στις “Ψυχοκόρες”

Όσα είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη για την αποχώρηση της από τον "Σασμό", τη βεντέτα της οικογένειάς της και το "ναι" στις "Ψυχοκόρες"

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο αποχώρησε από τον “Σασμό” και πώς είπε το “ναι” στις “Ψυχοκόρες”.

«Ήμουν στον Σασμό και έκανα τη μαμά της Ευγενίας Σαμαρά. Δεν ήταν γραμμένο το τέλος μου, ζει και βασιλεύει η Σοφιά. Θα πω κάτι. Όταν μου ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες, δεν ήταν σίγουρο ότι θα ήταν ο Σασμός τρίτη χρονιά, ούτε αν η οικογένειά μου θα είχε συνέχεια στη σειρά. Οπότε μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν έχει απάντηση εκείνη τη στιγμή και πρέπει να διαλέξω. Δεν μπορούσα να κάνω και τα δύο μαζί, γιατί ήταν 10 ώρες κάθε μέρα οι Ψυχοκόρες για αρκετό καιρό. Ο Πυγμαλίων μπήκε στον “Σασμό” αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από τις “Ψυχοκόρες”» αποκάλυψε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Ενώ μιλώντας για τη βεντέτα που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι σε πλήρη απραξία, είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Άρχισα να διαβάζω βιβλία. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα Σασμός. Τυχαίο τελείως. Και λίγους μήνες μετά είδα ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα “Σασμός”. Τρελάθηκα, ήταν καρμικό. Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό για τις σειρές που ετοιμάζονταν. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον “Σασμό”.

Στο κάστινγκ εγώ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και γνωρίζοντας κρητικά ότι δεν θα μιλήσω. Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα, ωστόσο και οι απόγονοι των δύο οικογενειών αποφάσισαν να το λήξουν πάρα πολύ σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Ζήτησαν συγγνώμη. Σημάδευαν άλλον και βρήκαν άλλον στόχο. Η μαμά μου έζησε δύσκολα και πράγματα που τη σημάδεψαν. Οι Κρητικοί πρέπει να τελειώνουν με τα όπλα».