Η απάντηση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την αναφορά στον Γιάννη Μπέζο

Η απάντηση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την αναφορά στον Γιάννη Μπέζο

Στην εκπομπή “Happy Day”, μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αναφορά του ηθοποιού στον Γιάννη Μπέζο κατά τη διάρκεια της απολογίας του μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Μάλιστα, από τον πλευρά του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως δεν γνώριζε πως ο πελάτης του θα κάνει αναφορά στον Γιάννη Μπέζο.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Γνωρίζω τι είπαν αλλά δεν μπορώ να τα πω δημοσίως. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. Του λέω “Τον Μπέζο γιατί τον έβαλες στην απολογία σου; Αφού μιλάς μαζί του”. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι’ αυτό τον λόγο το είπα”. Επ’ ουδενί το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά δεν υπαινίχθηκε ότι είχε λερωμένη τη φωλιά του ο Γιάννης Μπέζος. Είναι φίλοι», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.