Όσα δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Στέλιο Ρόκκου για την κατάσταση της υγείας του

Όσα δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Στέλιο Ρόκκου για την κατάσταση της υγείας του

Όπως έγινε γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Στέλιος Ρόκκος και για αυτό επισκέφτηκε το νοσοκομείο Λήμνου, με τους γιατρούς να ζητούν την μεταφορά του στην Αθήνα, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα εμφράγματος.

Ωστόσο, ο θεράπων γιατρός του τραγουδιστή, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μέσα από την εκπομπή “Happy Day” μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος», είπε ο Εμμανουήλ Καλλιέρης.