Η Άννα Κουρή αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε σε ηλικία 14 ετών

Η Άννα Κουρή αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε σε ηλικία 14 ετών

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη, παραχώρησε η Άννα Κουρή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της, όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, το bullying στον εργασιακό χώρο και την επέμβαση που έκανε στα αυτιά, γιατί ήταν… πεταχτά.

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια, όταν ασχολήθηκα με την υποκριτική, μου έκοψε και την καλημέρα. Μου είχαν προτείνει να κάνω προκλητική φωτογράφηση και μου φάνηκε πολύ αστείο, δεν ήθελα να πάθει εγκεφαλικός ο μπαμπάς», είπε η Άννα Κουρή.

Ενώ αναφορικά με το bullying, η Άννα Κουρή αποκάλυψε πως έχει τύχει να φύγει από δουλειά εξαιτίας κακοποιητικής συμπεριφοράς: «Παλιά δυστυχώς το bullying ήταν μες στη δουλειά, έχει τύχει να περάσω δύσκολα και απείλησα να φύγω. Δεν κάνω καθόλου δουλειές του σπιτιού, μου αρέσει όμως να μαγειρεύω. Ποτέ δεν είχα το να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και ούτε με πίεζαν από την οικογένειά μου».

Μάλιστα, η Άννα Κουρή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο και την αισθητική επέμβαση που έκανε, λέγοντας: «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο και κάτι να αλλοιώνεται πάνω σου, λες είμαι σε αυτή την ηλικία και ζω. Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά».