Δανάη Μπάρκα: «Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα»

Δανάη Μπάρκα: «Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Μάλιστα, μετά την προβολή του αποσπάσματος η Δανάη Μπάρκα σχολίασε πως της αρέσει που η Μαίρη Μηλιαρέση παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια ειλικρινής και αυθεντική ως προς την παρουσία της στην τηλεόραση.

«Εμένα μου άρεσε που δεν άλλαξε τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της για να χωρέσει σε καλούπια και παρέμεινε ειλικρινής και αυθεντική γυναίκα» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και στη συνέχεια προχώρησε σε μία γενική τοποθέτηση για όσους ξεχωρίζουν στον χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να έχουν κάποιο βύσμα.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούν… Τώρα δεν θέλω να το κάνω προσωποκεντρικό, αλλά πάντα όταν ακούω τέτοια παραδείγματα, δυστυχώς το συγκρίνω με πράγματα που μπορεί να έχω ζήσει εγώ ή κάποιοι γύρω μου.

Τι εννοώ; Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα. Μπορεί κάποιος να βγει μπροστά, καλή ώρα η Μαίρη Μηλιαρέση, που δεν ήξερε κανέναν και βγήκε επειδή ήταν λαμπερή και για το τσαγανό της! Δεν μπορεί να μην το πιστεύουν αυτό για ανθρώπους που είναι ήδη αναγνωρίσιμοι.

Όλοι οι υπόλοιποι που μπορεί να έχουμε μια ταμπέλα, θεωρούν ότι “έλα είναι βύσμα”. Που μπορεί να μην είναι όλοι οι άνθρωποι βύσματα. Που και γνωριμία να έχεις, το πόσο θα σου ανοίξει μια πόρτα είναι άλλο, αλλά πόσο θα μείνεις εσύ στο δωμάτιο με τον κόπο σου, με την προσπάθειά σου… Δεν είναι κακό να βοηθάς έναν άνθρωπο, αν μπορείς» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.