Η συγκίνηση της Michelle Yeoh για το βραβείο στα SAG Awards: «Αυτό είναι για κάθε κοριτσάκι που μου μοιάζει»

Η συγκίνηση της Michelle Yeoh για το βραβείο στα SAG Awards: «Αυτό είναι για κάθε κοριτσάκι που μου μοιάζει»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Los Angeles, τα SAG Awards που επανήλθαν μετά από τρία χρόνια στην κανονικότητά τους, σε μια άκρως λαμπερή βραδιά.

Ενώ μια από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και η Michelle Yeoh που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Actress in a Leading Role για τον ρόλο της στην ταινία Everything Everywhere All at Once.

Η Yeoh που έγινε η πρώτη Ασιάτισσα γυναίκα ηθοποιός που κερδίζει βραβείο πρωταγωνιστικής ερμηνείας σε κινηματογραφική ταινία, ανεβαίνοντας στη σκηνή δυσκολεύεται να πιστέψει τη νίκη της και φανερά συγκινημένη, δεν έκρυψε και τα δάκρυα ευτυχίας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς να την αποθεώνουν.

«SAG-AFTRA, το να πάρω αυτό από εσάς, που αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να φθάσεις εδώ, όλοι εσείς ξέρετε το ταξίδι, το τρενάκι του τρόμου, τα σκαμπανεβάσματα. Αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, για την υποστήριξή σας, γιατί ξέρω ότι είχα να αντιμετωπίσω υποψήφιες – τιτάνες, δικαίως βεβαίως», είπε η 60χρονη ηθοποιός  παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Μάλιστα, έκανε μια σύντομη παύση και συνέχισε συγκινημένη: «Σκ@@ά” Γέλασε και το κοινό χειροκρότησε. “Γ@@@@.

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Αυτό δεν είναι μόνο για εμένα. Είναι για κάθε κοριτσάκι που μου μοιάζει. Sally Field, είπες όλα τα σωστά πράγματα. Είμαστε εδώ επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ποτέ δεν θα σταματήσουμε, επειδή το αγαπάμε πραγματικά. Αλλά ευχαριστώ που μου δώσατε μια θέση στο τραπέζι επειδή πολλοί από εμάς το χρειαζόμαστε αυτό.

Απόψε μας δείξατε αυτό αυτό είναι δυνατό να συμβεί. Και η μαμά μου θα σας είναι αιωνίως ευγνωμονούσα».

Να πούμε πως η Michelle Yeoh αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για το Oscar στην καλύτερη ‘Α γυναικεία ερμηνεία της χρονιάς.