Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός, θα είχα…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός, θα είχα...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκαν οι Kings.

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ναρκωτικές ουσίες και τις κακές παρέες.

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία των ναρκωτικών. Πάντα εγώ είχα μέτρο επάνω μου. Δηλαδή έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα, όπως πιστεύω όλοι στην εφηβεία μας και τα λοιπά. Πάντα όμως είχα στοπ γιατί σκεφτόμουν τη μάνα μου, να μην την στεναχωρήσω. Είμαι λίγο μαμόθρεφτο με αυτή την έννοια και δεν με νοιάζει, δεν είναι ντροπή.

Δηλαδή πάντα σκεφτόμουν τους ανθρώπους που με αγαπάνε και με μεγάλωσαν με πολύ δυσκολία. Εγώ έχω απογαλακτιστεί χρόνια, δεν είμαι με αυτή την έννοια μαμάκιας αλλά μου αρέσει να σέβομαι και δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν με χίλια ζόρια», ανέφερε ο Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Ενώ τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τον λόγο και έκανε μια προσωπική εξομολόγηση, λέγοντας:

«Να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα. Γιατί και εγώ τώρα είμαι στα 50 μου αλλά στην εφηβεία περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και είναι όλο αυτό που λες. Μπλέκαμε, με παρέες… Εγώ, ας πούμε, αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός, θα είχα πολύ κακή συνέχεια. Οπότε ο ένας για τον πατέρα του, ο άλλος για την μάνα του. Μαγκιά είναι η ζωή, μαγκιά δεν είναι τα ναρκωτικά. Γιατί έλεγαν “ποιοι είναι οι μάγκες” και νομίζαμε ότι μάγκες ήταν αυτοί που πήγαιναν προς τα εκεί. Όχι λοιπόν. Μάγκες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν και να ζήσουν αυτήν την πολύ σκληρή ζωή που έχει τις κακές και τις καλές, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές».