Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου για τον “Παράδεισο των Κυριών” και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σeξ

Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου για τον "Παράδεισο των Κυριών" και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σeξ

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος, που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Προτιμώ σεξ στο σπίτι. Έχει συμβεί να κάνω σεξ σε εξωτερικό χώρο. Έχω κάνει σε παραλία απλά όχι στη στεριά. Μέσα στη θάλασσα, σε στρώμα. Είχα πάει σε μια μεγάλη επιχείρηση με παιχνίδια και είχα πάρει ένα μεγάλο στρώμα. Ήταν στρώμα για κάμπινγκ και επέπλεε στη θάλασσα. Ήταν πολύ σταθερό» ανέφερε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ενώ μιλώντας για τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» στην οποία συμμετέχει, ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε: «Περνάμε πολύ όμορφα στα γυρίσματα και μου αρέσει που είναι πάλι κάτι εποχής. Με την οικογένειά μου στο σίριαλ είμαστε όντως σαν να είμαστε αδέρφια. Δεν φανταζόμουν ότι θα ταιριάξω τόσο πολύ. Με τον Μιχάλη Πανάδη θέλουμε να κάνουμε παράσταση μαζί. Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο να δεθείς αμέσως με άνθρωπο που δεν γνωρίζεις.

Χαίρομαι πολύ που οι συνεργάτες μου από τις “Άγριες Μέλισσες” μέχρι τώρα είναι απίστευτα παιδιά. Έχουμε κάνει μια πολύ ωραία ομάδα και περνάμε πολύ ωραία. Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Φαινόταν αυτό και από το budget. Ήταν πολύ υψηλό για να μην συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά και να γίνει για μια σεζόν. Δίκη μου σκέψη ήταν αυτή».