Ο Matthew Perry αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος με την Jennifer Aniston

Ο Matthew Perry αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος με την Jennifer Aniston

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Matthew Perry που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά «Friends», ετοιμάζετε για την έκδοση του βιβλίου του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Ο ηθοποιός έκανε πολλές αποκαλύψεις στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του, μεταξύ αυτών για τον εθισμό του στις ουσίες, αλλά και ότι έχει υπάρξει ερωτευμένος με την Jennifer Aniston.

Συγκεκριμένα περιέγραψε ότι είχε γνωρίσει την Jen τρία χρόνια πριν συνεργαστούν στα ‘Friends’ και αμέσως γοητεύτηκε από εκείνη.

«Με συνεπήρε- πώς θα γινόταν διαφορετικά; -και μου άρεσε. Είχα την αίσθηση ότι κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι» γράφει ο Matthew Perry και προσθέτει «τότε πήρα δύο δουλειές σε μια μέρα –το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε κάλεσα την Aniston και της είπα ότι το πρώτο άτομο που ήθελα να του το πω».

«Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ ή με λάθος τρόπος και απλά συνέδεσα το λάθος ζητώντας την σε ραντεβού» εξηγεί ο Perry στο βιβλίο τονίζοντας «εκείνη αρνήθηκε –κάτι που έκανε το ραντεβού ακατόρθωτο- αλλά είπε ότι θα ήθελε να είμαστε φίλοι και τότε της ξεφούρνισα ότι δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι».

Τελικά οι δύο σταρ κατέληξαν να γίνουν φίλοι στην μικρή οθόνη αλλά και στη ζωή αφού τρία χρόνια μετά συνεργάστηκαν στην σειρά ‘Τα Φιλαράκια’.

Η συνεργασία, όμως, δεν ήταν εύκολη για τον Matthew Perry αφού τότε συνειδητοποίησε ότι του αρέσει ακόμα η Aniston: «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Τα “γεια” και τα “αντίο” έγιναν περίεργα. Και μετά αναρωτιόμουν για πόση ώρα μπορώ να την κοιτάω; Ήταν πολλά τα τρία δευτερόλεπτα;».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, όταν όλοι οι ηθοποιοί του Friends έγιναν απίστευτα διάσημοι σταμάτησε σταδιακά να έχει συναισθήματα για την Jennifer ενώ αργότερα – όπως παραδέχτηκε- άρχισε να έχει παρόμοια συναισθήματα και για την Lisa Kudrow αλλά και την Courteney Cox.