Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω και εγώ κινητό, μπορεί να βλέπω που και που μπάλα στο debate»

Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω και εγώ κινητό, μπορεί να βλέπω που και που μπάλα στο debate»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο εκπρόσωπος του ΑΝΤ1 στο debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαϊου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πριν μπει στο τηλεοπτικό studio, μίλησε στα τηλεοπτικά συνέργεια των εκπομπών και μεταξύ άλλων θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που βρίσκεται κάνοντας μία χιουμοριστική δήλωση για τον ημιτελικό του Champions League που λαμβάνει χώρα την ίδια ώρα με την διεξαγωγή του debate.

«Ωραία η γραβάτα όπως και το κοστούμι. Για να διαφοροποιηθώ από τους απέναντι, τους αρχηγούς των κομμάτων που κάποιοι δεν θα φοράνε γραβάτα. ‘Ηθελα να είμαι στιλιστικά ακριβώς όπως θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Παναγιώτης Στάθης» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όσον αφορά τη σημερινή διαδικασία θα πει κάποιος “βαράτε με κι ας κλαίω”. Αν διαφωνείς με τον τρόπο που γίνεται το debate γιατί έρχεσαι ρε φίλε; Έρχομαι γιατί συμμετέχει το κανάλι για το οποίο εργάζομαι, έρχομαι γιατί το κανάλι για το οποίο εργάζομαι ήθελε να το εκπροσωπήσει κάποιος και αυτός είμαι εγώ. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να κριθούμε εμείς οι δημοσιογράφοι γιατί είναι περιορισμένες οι δυνατότητες και ο τρόπος που θα γίνει το debate για να δώσει ο καθένας το στίγμα του» ανέφερε ο δημοσιογράφος» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Ας ελπίσουμε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων, παρά τον περιορισμένο χρόνο, θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα που θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους αναποφάσιστους. Γιατί οι αποφασισμένοι θα χειροκροτούν από το σπίτι όταν θα μιλάει ο αρχηγός του κόμματος που θα ψηφίσουν ή θα δούνε μπάλα! Ή θα δούνε μπάλα! Έχω και γω το κινητό, μπορεί να βλέπω που και που» πρόσθεσε ακόμα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 επιδεικνύοντας με χαμόγελο την κινητή του συσκευή».