Η Lily Collins έπεσε θύμα ληστείας | Έκλεψαν το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Η Lily Collins έπεσε θύμα ληστείας | Έκλεψαν το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Όπως φαίνεται, η Lily Collins επισκέφτηκε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Hollywood και τα πράγματα για την ηθοποιό δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένου τύπου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την σειρά “Emily In Paris”, έπεσε θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Lily Collins απολάμβανε την ημέρα της χαλαρώνοντας σε spa στο δυτικό Hollywood αφήνοντας τα προσωπικά της αντικείμενα φυλαγμένα σε έναν καλά κλεισμένο αποθηκευτικό χώρο, ωστόσο ένας επιτήδειος κατόρθωσε να κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του χώρου, η ηθοποιός δεν άργησε να ανακαλύψει ότι κάποιος είχε αποσπάσει αντικείμενα σημαντικής οικονομικής και συναισθηματικής αξίας.

Ενώ η κλοπή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τη Lily, καθώς στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν “ακριβώς αυτό που ήθελε”.

Να πούμε πως η Lily Collins αρραβωνιάστηκε τον σκηνοθέτη Charlie McDowell τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο.