Οι ατάκες όλο νόημα του Γιώργου Νταλάρα από τη σκήνη μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων

Οι ατάκες όλο νόημα του Γιώργου Νταλάρα από τη σκήνη μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Νταλάρας ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο θέατρο Παλλάς.

Μάλιστα, ο ερμηνευτής στην τελευταία του εμφάνιση θέλησε να πει δυο λόγια στο κοινό, μέσα από έναν χιουμοριστικό διάλογο που είχε με τη συνάδελφό του.

Ωστόσο, οι ατάκες του Γιώργου Νταλάρα ήρθαν λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων

«Νομίζω από μεθαύριο, δεν ξέρω, θα βρω μία εκπομπή. Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω. Θα βρω μία πρωινή εκπομπή που θα έχει χορό και θα πάω να τους τρελάνω», είπε ο Γιώργος Νταλάρας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να του απαντά: «Θα φωνάξεις και εμένα;».

«Φυσικά θα πω. Θα πω, ποιος με έβαλε κόλπο; Θα πω η Άλκηστις και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις. Μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω», σημείωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον ερμηνευτή τονίζει: «Μα εκείνοι ξέρουν, τα σίδερα χτυπάνε. Ας είναι και πυρωμένα. Λοιπόν, τελειώσανε τα κόλπα, τελείωσαν όλα αυτά τα φοβερά. Πόσα όργανα έσπασες; Τρία, τέσσερα; Είδα, τι κάνεις; Γιατί τα χαλάς τα όργανα; Θα σε πάω στο metoo των οργάνων. Το κοντραμπάσο, το τσέλο, το – πώς το λένε – βιόλα ντα γκάπα κ.λπ. έχουν κάνει σωματείο. Λέγεται το metoo των οργάνων. Ναι, όταν βλέπουν μπουζούκια, μπαγλαμά τρελαίνονται και γίνεται της τρελής».