Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμμαθήτρια της κόρης μου την καταπίεζε ψυχολογικά, το παιδί ερχόταν σπίτι και έκλαιγε»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμμαθήτρια της κόρης μου την καταπίεζε ψυχολογικά, το παιδί ερχόταν σπίτι και έκλαιγε»

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη για το bullying που δέχεται ο 10χρονος γιος της από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το δημοτικό, η Μπέττυ Μαγγίρα προέβη σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και ηθοποιός, είπε ότι η κόρη της βίωνε για αρκετό καιρό συναισθηματική καταπίεση από συμμαθήτριά της, η οποία ήθελε να κάνουν παρέα.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε.

Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει ή να της πει ότι δε θέλει να κάνουν παρέα, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα και εισχωρεί όσο πιο βαθιά μπορεί.

Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δε τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο να το πεις αυτό σε ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.