Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό»

Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον ίδιο και κάποιους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε ότι οι αναφορές περί “Αλίκης στο Ναυτικό” και κολονοσκόπησης είναι χυδαίες.

«Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένα – χωρίς τη θέλησή μου – άτυπο πινγκ πονγκ. Το οποίο μέχρι ενός σημείου άντε να το χαρακτηρίσω και λίγο χαριτωμένο. Μας πάει μία στο ραδιόφωνο μία στη βουλή. Δεν μας αφήνει σε ησυχία. Εγώ δέχομαι την κριτική, αντέχω. Όμως νομίζω Κυριάκο ότι χθες ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Δε χαρακτηρίζω χυδαίο εσένα. Χαρακτηρίζω όμως χυδαιότητα και χυδαίες τις χθεσινές αναφορές.

Δε μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο, πατέρα δύο παιδιών, “Αλίκη στο Ναυτικό”, επειδή φόρεσα μαρινιέρα. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι, όπως εσύ θες να με δεις, τουλάχιστον μην το λες δημόσια, γιατί είναι υποτιμητικό και για μένα χυδαίο. Επίσης επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή… Θέλω να σου πω κάτι. Δεν τους μετράω. Έχουμε όμως. Το ξέρω γιατί είναι κάποιοι που μου το λένε. Το ίδιο τους αντιμετωπίζω. Δεν είναι για μένα κριτίριο αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος ή όχι…

Όμως πραγματικά θεωρώ χυδαίο και την αναφορά πως είμαι η Αλίκη, αλλά και κυρίως την τελευταία αναφορά “να πάω να κάνω καμιά κολονοσκόπηση”. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια.

Να απολογηθώ γιατί μας δίνει συνεντεύξεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρωθυπουργός; Δεν κατάλαβα κιόλας, η δουλειάς μας είναι να παίρνουμε συνεντεύξεις. Τι είναι η δουλειά μας; Να βρίζουμε τους άλλους; Και δεν έχω αποκλείσει ποτέ κανέναν. Ακόμη και τώρα που με βρίζεις χυδαία εγώ σε καλώ, έλα. Να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.