Γιώργος Λιάγκας κατά Γρηγόρη Πετράκου: «Εγώ θεωρώ τεμπέλης είναι ένας τραγουδιστής, τραγουδάει 2 ώρες και βγάζει του σκασμού λεφτά»

Γιώργος Λιάγκας κατά Γρηγόρη Πετράκου: «Εγώ θεωρώ τεμπέλης είναι ένας τραγουδιστής, τραγουδάει 2 ώρες και βγάζει του σκασμού λεφτά»

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ξέσπασε καθώς όπως είπε οι δημοσιογράφοι δεν είναι τεμπέληδες ενώ τον προκάλεσε να πάει μία φορά στο κανάλι για να δει πόσες ώρες δουλεύουν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες.

«Θεωρώ ότι από εμένα τον τεμπέλη δεν έχεις παράπονο. Εγώ θα σου βάλω τα έξοδα θα σου πληρώσω πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και θέλω να έρθεις μία μέρα ολόκληρη να κάτσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δεις μία εκπομπή… τα παιδιά που έρχονται 6 ώρα το πρωί εδώ και φεύγουν στις 10:00 το βράδυ μετά να ξαναβγείς και να μιλήσεις για τεμπέληδες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Εγώ θεωρώ τεμπέλης είναι ένας τραγουδιστής, έχει ένα ταλέντο πάει τραγουδάει 2 ώρες βγάζει του σκασμού λεφτά και φεύγει αυτός είναι τεμπέλης, όχι το παιδί που ξυπνάει στις 5 και γυρνάει σπίτι στους γονείς του 10 το βράδυ και οι γονείς του ντρέπονται για αυτό που δουλεύει 20 ώρες».

«Επειδή τώρα έχετε βάλει cancel…δημοσιογράφοι… θέλετε να συνεννοηθούμε όλα τα κανάλια να μη στέλνουμε κάμερα πουθενά; Η καλύτερή μου εξαιρετικά θα είναι να ασχολούμαι από τις 10 μέχρι τη μία από τι πάσχει και η Μιντλετον. Καθόλου με την ελληνική showbiz. Να δω εσείς πού θα προβάλλετε τις συνεργασίες σας, πού θα ακουστούν πρώτη φορά τα τραγουδάκια σας, οι απόψεις σας, πραγματικά τρελαίνεστε αυτά που γράφετε να δημοσιοποιούνται… Μας παίρνετε τηλέφωνο όχι εσύ άλλοι παίξτε το ένα, παίξετε το άλλο είμαι εκεί.

Αφού δεν σας ενδιαφέρει γιατί μας παίρνετε τηλέφωνο να έρθουμε να κάνετε δηλώσεις; Θέλετε να μην ξανά δείτε κάμερα μπροστά σας; να το βάλουμε εκεί που μας λέτε… εμείς θα το βάλουμε αλλού γιατί θα βρούμε τρόπο και για μένα πιο εύκολη τηλεόραση είναι να βγαίνω και να λέω ώρες ντοκιμαντέρ, τι θέλω εγώ να ασχολούμαι με εσάς; Εμείς δεν λέμε στους τραγουδιστές να το βάλουν εκεί που ξέρουν» τόνισε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.